Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З десятого грудня у Мистецькому Арсеналі відбувається масштабна виставка «Як тебе звати?», присвячена проблемам соціальної адаптації та інтеграції сімей переселенців. 

Виставка об’єднує низку тематичних проектів – від художніх робіт, аудіовізуального контенту, кінопоказів, театральних вистав і арт-простору до публічних лекцій та семінарів для ЗМІ.

Зокрема, зараз у програмі – перформанси художників, показ фільмів «Заробітчанський шлях» та «Історії про дім», театралізоване читання п’єс та інше.

ПРОГРАМА ЗАХОДУ

Виставку організовано в рамках ширшої кампанії «Ти серед своїх». За допомогою документальних фактів і художніх проектів вона покликана показати, в яких обставин опинилися люди і занурити глядача у відповідну атмосферу. Виставка триватиме до 25 грудня.


Місце: Мистецький Арсенал.

Адреса: вул. Лаврська, 12.

Дата: 10-25 грудня.

Час: згідно з програмою заходів.

Вартість: безкоштовно.


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button