Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У рамках заходів із підвищення безпеки дорожнього руху, на двох нових наземних переходах на Бесарабській площі було встановлено світлофори. Зараз вони працюють у тестовому режимі, повідомляє Центр організації та безпеки дорожнього руху в Києві.

Фото: Центр організації та безпеки дорожнього руху

За словами представників організації, такі заходи призначені не лише для підвищення безпеки, а й для зручності пішохідного руху і доступності міського простору для людей з обмеженими можливостями пересування. Вони повинні значно підвищити пропускну здатність цієї ділянки дорожньо-вуличної мережі.

Для цього вже демонтовано нерегульований пішохідний перехід біля бокового входу у Бесарабський ринок та дорожні знаки. Найближчим часом обіцяють встановити пішохідні огородження та демаркувати розмітку.

Фото: Центр організації та безпеки дорожнього руху

Як вже зазначалося, зараз здійснюється тестування роботи світлофорів за допомогою автоматизованої системи. Для того, щоб виявити необхідні вдосконалення, потрібно декілька тижнів.

Нагадаємо, на Бессарабці нарешті облаштували пішохідний перехід. Міська влада обіцяла облаштувати перехід ще восени 2016 року.

Раніше директор компанії A+S Україна Дмитро Беспалов опублікував результати транспортного моделювання наслідків встановлення нових наземних переходів на Бессарабці.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button