Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На 2017 рік у Києві підготували різдвяно-новорічну програму, що складається з 21 події у різних локаціях. «Хмарочос» обрав п’ять найцікавіших локацій.

Новий рік між двома дзвіницями

Головне новорічне містечко розташовано на Софіївській та Михайлівській площах й на Володимирському проїзді. На Софійській площі вже встановили 26 метрову ялинку, велику святкову сцену та оглядовий майданчик. На Михайлівській площі розміщено Місто розваг з оглядовим колесом заввишки 16 метрів, а різдвяний ярмарок облаштували на Володимирському проїзді. Тут облаштують й спеціальні фотозони, буде представлена дзеркальна інсталяція й виставка нових ілюмінацій.

В Новорічну ніч у центрі Києва гратиме оркестр й виступатимуть українські артисти. Загалом на Софійській площі відбудеться 14 концертів, на яких виступлять чотири тисячі артистів.

Кульмінацією свята стане грандіозне світлове шоу. Повна програма заходів доступна за посиланням.

«Зимова країна» на ВДНГ

На ВДНГ вже працює розважальний комплекс «Зимова країна» – найбільша в Україні територія з зимовими розвагами. Тут облаштовано ковзанку,площею 4 000 кв м,  крижані гірки, контактний зоопарк, сферичний кінотеатр, парк льодових скульптур, а також резиденцію Діда Мороза. На локації відбудеться 3D-шоу «Вартові Мрій», діятимуть ярмарки та фудкорти. Вхід на територію ВДНГ вільний.

В перший день нового року організатори обіцяють родинне свято — катання на ковзанці, спілкування зі святим Миколаєм та відвідування музею льодових скульптур, атракціони та інші розваги для всієї родини.

Із програмою інших днів можна ознайомитися на сайті «Зимової країни».

Європейське містечко на Поштовій

Цього року на Поштовій площі підготували новорічні акції. Вперше тут встановлено тематичні фотозони: десять стендів країн-переможців пісенного конкурсу «Евробачення». В програмі заходів є фотоконкурс з цінними призами, танці, пісні та колядки. Вхід вільний.

«Фестиваль казки старого Подолу» на Контрактовій

Фото: G.E.M. PR Agency

Фестиваль розпочався 23 грудня і триватиме до дев’ятого січня. На локації встановлено новорічну ялинку, резиденцію Діда мороза, каток, каруселі та зону дитячих розваг. Крім того, є лаунж-зона і сцена, звідки шоу-колективи привітають гостей ввечері 31 грудня

Фото: G.E.M. PR Agency

Організатори обіцяють провести ярмарок іграшок та ялинкового декору.

Новий рік на Хрещатику

Фото: Інна Гоч‎

На головній вулиці Києва з 17 грудня по 8 січня працюватиме ярмарок «Нове Різдво на Хрещатику». Тут вже облаштували ковзанку і карусель, сферичний кінотеатр і приймальню Святого Миколая. На ялинковому маркеті можна придбати дизайнерські ялинки, сувеніри та іграшки. Широко представлений фудкорт: в асорименті глінтвейн, смажені ковбаски, пампушки та інші вуличні страви й напої. Кожного вечора, на музичній сцені виступають відомі київські діджеї.

Відзначимо, що на протилежному боці Хрещатика, біля будівлі КМДА, розміщена фотозона «Новорічна казка на Хрещатику». Вхід на ярмарок вільний.

Фото на головній: Радіо свобода

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button