Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Петиція громадського активіста Сергія Щелкунова набрала необхідну кількість голосів і тепер буде розглядатися в Київраді.

Фото: petition.kievcity.gov.ua

Пидписи були зібрані буквально за добу до дакінчення терміну у 90 днів, встановленого для збору 10 000 голосів.

За словами автора петиції, наразі кияни та гості столиці не мають можливості реалізувати базові людські потреби, в тому числі відвідувати міські вбиральні.

Першочергово вбиральні бути створені в місцях великого скупчення людей (станції метро та транспортні вузли). Наступним кроком буде забезпечення відповідною інфраструктурою зон відпочинку, загального користування та громадських просторів. Крім того, потрібно забезпечити доступ до об’єктів в спальних районах.

 

 

Також зазначається, що сучасні вбиральні мають враховувати потреби всіх громадян, включаючи людей із особливостями рухового апарату, зору тощо. Вбиральні будуть надавати громадянам доступ до одного літру якісної питної води за одне відвідування, а плата за користування не буде перевищувати половину вартості одиниці соціального хліба.

Нагадаємо, петиція за перейменування проспекту Бандери набрала 10 тисяч підписів.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button