Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Дослідницька організація Demographia опублікувала щорічний звіт про вартість нерухомості та рівень доходів населення в різних точках світу. На першому місці опинився Гонконг. Про це повідомляє VC.

Фото: Samuel Woo

Дослідники проаналізували дані ринку нерухомості в 406 найбільших містах в дев’яти країнах світу: США, Австралії, Канаді, Гонконгу, Ірландії, Японії, Нової Зеландії, Сінгапурі, Великобританії. Demographia порівняла вартість житла і рівень заробітної плати в регіонах та на основі отриманої інформації визначили міста з найбільшою різницею між доходами населення і вартістю житла в регіоні.

Згідно з результатми, найбільш високими ціни на нерухомість виявилися у Гонконгу (Китай). Слідом за Гонконгом в списку йде Сідней (Австралія), а замикає трійку Ванкувер (Канада). Далі в списку йдуть Окленд (Нова Зеландія), Сан-Хосе (Каліфорнія), Мельбурн (Австралія), Гонолулу (США), Лос-Анджелес (США) і Сан-Франциско (США). Замикають рейтинг Борнмут і Дорсет (Великобританія).

У той же час, найбільш доступним житло є в таких американських містах як Бей-Сіті, Декейтер, Ельміра та Іст-Страудсберг.

Нагадаємо, згідно з базою даних Numbeo, українські міста є одними з найдешевших у світовому індексі вартості життя.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button