Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23603 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Новий коворікнг Platforma, площею 4000 кв м планують відкрити у діловому центрі «Леонардо» у травні 2017 року, повідомляє прес-служба коворкінгу.

Зона для відпочинку в коворкінгу у ДЦ «Леонардо»

Спочатку в оренду здадуть першу чергу, площею 2000 кв м. Орендувати робоче місце можна буде на термін від одного місяця. Вартість за одну людину варіюється від $100 до $230 залежно від типу робочої зони. Орендатори також зможуть користуватися офісною технікою, кімнатами для переговорів й іншими послугами у коворкінгу.

Робочий простір буде повністю вмебльовано, також у розпорядженні буде конференц-зала, розрахована на 120 людей. «Жителі» коворкінгу зможуть безкоштовно відвідувати усілякі освітні заходи, які відбуватимуться на його території, а також – уроки англійської мови.

Робочий простір у коворкінгу у ДЦ «Леонардо»

Нагадаємо, коворкінг Platforma було засновано Катериною Горіною й Рафаелем Юхою у 2015 році. За цей час площа приміщень збільшилася від 500 кв м до  2000 кв м. Сьогодні спільнота коворкерів нараховує близько 320 людей. Тут розміщуються як фрілансери, так і команди від 2 до 60 людей.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button