Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 300 днів. За цей час ми опублікували 23651 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Окрім ресторанів чи кінотеатрів, у цей день також можна відвідати театр, оперу чи філармонію. Нескучный weekend вибрав найбільш цікаві події.

Фото: kievbum

Національна опера України

Ромео і Джульєтта

Балет на 3 дії. У 1991 році київську постановку балету «Ромео і Джульєтта» рішенням ЮНЕСКО в ювілейний рік С. Прокоф’єва визнано кращою інтерпретацією цього твору і нагороджено медаллю.

Театр ім. І. Франка

Моя професія – синьйор з вищого світу

Главі великої італійської родини Леоніда Папагатто, можна вибачити все: і дрібні крадіжки продуктів на званих обідах і вечерях, і створення міфічного благодійного фонду підтримки бідних родин, тому що весь цей калейдоскоп подій затіяний ним заради однієї мети – благополуччя своїх близьких. Щаслива розв’язка – заслужена нагорода артистичному і чарівному шахраєві.

Безталанна

В основі сюжету — любовний трикутник Варки, Гната та Софії. Гнат кохає Варку, проте після випадкової сварки починає залицятися до скромної Софії. Софія ж — давно закохана у Гната. Не менш гонорова Варка, аби помститися, фліртує з простодушним Степаном. І в один момент гра заходить надто далеко: неочікувано для себе, намагаючись дошкулити один одному, вони одружуються з нелюбами…

Молодий театр

Піаніст

Їй лише п’ятнадцять. І вона буде безжалісною у пошуках свого щастя. Вона та, якій вдасться на час пробудити в ньому справжнього піаніста.

Підступність і кохання

Дивовижна історія піднесення леді Мільфорд, всесильної коханки герцога, що прагне досягти найвищої вершини слави, багатства й жіночого щастя. Її врода, розум та хитрість змушують тремтіти від захоплення більшість чоловіків, а її підступність не знаходить спротиву навіть серед найвигадливіших інтриганів герцогства.

Шепіт вбивці

Сім дивакуватих персонажів за загадкових обставин зупинилися в одному пансіоні. Опинившись у пастці через негоду, вони лишились сам на сам зі своїми скелетами у шафі. А головне – один з них вбивця.

Читайте також: Київські музеї влаштовують дні безкоштовного відвідування у лютому (список)

Театр ім. Л. Українки

Ромео і Джульєтта

Характери, сама ситуація і життєві мотиви, присутні в італійській основі сюжету, надають вражаючу правдоподібність сумної повісті про веронских закоханих.

Клавдія Шульженко. Старовинний вальс

Минають роки, десятиліття, змінюються люди, змінюється життя, а пісня залишається … Та пісня, без якої не відчути ні справжньої радості, ні душевного болю, ні істинної любові. Такою зіркою була і залишається співачка Клавдія Шульженко.

Театр оперети

Святкова шоу-програма «Музика сердець»

Національна оперета розділиться на табір чоловіків і жінок, аби позмагатися за першість, визначити хто більш сміливий, кмітливий, талановитий, розумний, хто ліпше співає, танцює, жартує, врешті решт – хто кращий. І все заради того, аби знову переконатися: ми варті одне одного!

Театр на лівому березі Дніпра

Співай, Лола, співай!

Чарівна співачка Лола – зірка портового кабаре «Блакитний ангел». Побачивши на сцені Лолу, солідний професор забуває про все на світі і закохується як хлопчисько …

Театр опери і балету для дітей та юнацтва

Ромео і Джульєтта

Балет на 2 дії. У час, коли довкола багато перекручень і так званих «осучаснень» класики, вистава розповідає про любов поетичною та романтично-піднесеною мовою справжнього мистецтва, виховує смак і облагороджує душу.

Сузір’я

У Барабанному провулку

Добре знані, ті, що на слуху у всіх, пісні великого Булата, раптом склались в любовну історію, що розігрується у привокзальному буфеті під акомпанемент тапера.

“Рычащий воробей”, Едіт Піаф

Ім’я геніальної французької співачки Едіт Піаф вписано в історію двадцятого століття золотими літерами. Ця моновистава про те, що ні слава, ні успіх – нічого не дається без болю, і за все треба платити.

Національна філармонія

День всіх закоханих у джазовому настрої!

Національний президентський оркестр (біг-бенд) У програмі – найвідоміші композиції кращих джазових оркестрів світу.

Палац Україна

Концерт «Кращі пісні Notre Dame de Paris»

Знаменита історія босоногої циганки та трьох зовсім по-різному закоханих в неї чоловіків у своєму музичному втіленні, на сьогоднішній день, вважається однією з кращих і улюблених глядачами.

Міжнародний центр культури і мистецтв

Вистава «Історії кохання для дорослих»

Всі історії для дорослих – це діалоги про ЦЕ. Адже відверто ЦЕ вголос готовий обговорювати далеко не кожен. А уявіть, привселюдно зі сцени.

Національна музична академія ім. П. І. Чайковського

Paul Manandise

Пісні лише про кохання у виконанні французького співака Поля Манондіза, чи може бути більш романтичним цей день? На концерті прозвучать знайомі кожному французькі хіти, а також авторські пісні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button