Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Ресторан «Калина» вирішив показати приклад іншим київським закладам та самостійно демонтувати терасу для відвідувачів.

Фото: Юрій Бродський

За словами власника закладу Юрія Бродського, ресторан й надалі працюватиме у звичному режимі та лише змінює свій формат. Замість тераси планується встановити накриття та декілька столів для відвідувачів.

Читайте також: «Місце під сонцем: чому кияни борються проти встановлення сезонних майданчиків?»

Крім того, власники ресторану хочуть привести до ладу та відремонтувати будинок біля колишньої тераси. Знаходиться заклад на вулиці Московській, 39 на Печерську.

Нагадаємо, незаконну надбудову над Будинком профспілок у Києві остаточно демонтували. Для знесення незаконної надбудови було задіяно комунальників та комунальну техніку, хоча демонтаж мав проводитися коштом забудовника.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button