Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23273 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Другого березня в “Мистецькому Арсеналі” відкриється перший в Україні культурно-освітній проект Музей новин, приурочений до 20-річчя програми ТСН.

Фото: Музей новин

Експозиція музею налічуватиме 10 залів з інтерактивними зонами, кожна з яких присвячена певній темі. Окрема частина експозиції зосереджена навколо ста головних новин незалежної України.

Фото: Мистецький Арсенал

У Музеї зібрали найбільш значущі експонати незалежної України: елемент одного з двигунів літака-рекордсмена Ан-225 «Мрія», нагородні статуетки Руслани і Джамали з «Євробачення», олімпійські медалі Лілії Подкопаєвої, чемпіонський пояс Віталія Кличка, «Кобзар», який побував у космосі з Леонідом Каденюком та багато іншого.

Фото: Мистецький Арсенал

Окрім цього, за допомогою VR-окулярів можна буде потрапити до зали Верховної Ради, у зону відчуження навколо Чорнобиля або в телевізійну студію. Також організатори обіцяють, що у Музеї новин можна буде побачити найбільшу в Україні голограму — 3D-зображення Алли Мазур.

За словами генерального директора Мистецького Арсеналу Юлії Ваганової, цей проект дозволить відвідувачам розібратися у процесі творення новин та у їх наслідках для життя кожного громадянина і держави в цілому. Проект триватиме до 26 березня.

Нагадаємо, у Києві планують створювати Музей Революції Гідності.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button