Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На площі встановлять скульптуру чотирьох дітей, які граються у воді.

До початку травня у КМДА планують завершити реконструкцію наземної частини Поштової площі. Про це сказав київський міський голова Віталій Кличко.

Також він пообіцяв, що разом з закінченням реконструкції площі, у цьому місці почне роботу річковий трамвай. Раніше ми писали про те, що громадський річковий транспорт з’єднає лівий і правий береги Києва, зупинка на правому березі буде саме на Поштовій площі.

На верхній частині пішохідної зони, що прилягає до Володимирського узвозу, встановлять скульптурну групу авторства Володимира Журавля. Це фігури чотирьох дітей – трьох хлопчиків та дівчинки – які запускають паперові кораблики Дніпром. За задумом автора, вони граються корабликами на карті міста Києва. Це прообраз Кия, Щека, Хорива та їхньої сестри Либеді.

Згідно з проектом, на площі також буде розташований наземний павільон

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button