Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У рамках лісовідновлюваної стратегії, 18 березня у «Національному природному парку “Голосіївський”» активісти збираються висадити понад 10 000 дерев.

Фото: facebook.com/golospark

Зустріч активістів відбудеться о 10.30 біля стели “Національний природний парк “Голосіївський”, що знаходиться біля зупинки 43 автобуса (з м.Видубичі) – “База “Динамо”. Повідомляється, що всім необхідним інвентарем організатори забезпечать. Для участі в акції необхідно заповнити анкету.

Також відмічається, що частина коштів на подію (на підготовку території-розчищення від сухостою, підготовка грунту і т.д.) виділена з бюджету, але частину коштів ще треба зібрати. Загалом необхідно 10 000 грн. У суму входитиме придбання посадкового матеріалу, інструменти та транспортні витрати та кошти на природоохоронну та екоосвітню діяльність парку. Організатори пропонують долучитись до збору коштів на висадку молодих дерев.

Нагадаємо, раніше “Київзеленбуд” презентував проект озеленення столиці на 2017-2021 роки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button