Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Першого квітня Київ приєднається до всесвітнього флешмобу «30 днів на велосипеді».

Фото: flickr-user Sam valadi

Щоб стати учасником флешмобу, достатньо почати їздити на велосипеді щодня протягом квітня на відстань не меншу за 1 км. Зареєструвавшись на сайті можна слідкувати, скільки людей долучилося до акції в Києві.

Ділитися своїм досвідом організатори пропонують під хештегом #30daysofbikingKyiv2017Спеціально до флешмобу “30 днів на велосипеді” Асоціація велосипедистів Києва за підтримки мережі веломагазинів VELOPLANETA підготувала календарик на квітень, щоб відзначати в ньому дні на велосипеді.

Велосипедні події у квітні

1 квітня

Велопарад планет

У День сміху з 11:00 до 18:00 в центрі Києва відбудеться костюмований велопарад.

КіноСквер

О 19:00 Місто-сад та Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA Docudays UA в рамках проекту «КіноСквер» влаштують показ українського кіно з велогенератором у Сквері Небесної сотні.

 8 квітня

Майстер-клас з велоремонту

Раз на місяць Асоціація велосипедистів Києва та веломайстерня Veloprostir проводить майстер-класи з обслуговування велосипеда в домашніх умовах.

 22 квітня

Загальні збори Асоціації велосипедистів Києва

Загальні збори проходять раз на рік і є ключовою внутрішньою подією Асоціації велосипедистів Києва, на яку запрошені всі, хто хоче бачити Київ велосипедним містом.

23 квітня

Відкриття Велошколи з безпеки руху 2017

Протягом кількох років у різних районах Києва проходять безкоштовні уроки Велошколи з безпеки руху, які проводять досвідчені велотренери – волонтери Асоціації велосипедистів Києва.

25 квітня

Весняний день «Велосипедом на роботу»Традиційно з 8:00 до 10:00 на Майдані Незалежності в Києві відбудеться зустріч тих, хто цього дня поїде велосипедом на роботу.

Флешмоб «30 днів на велосипеді» не має організаторів чи координаторів: кожен, хто стає учасником, автоматично долучається до інформаційної кампанії про флешмоб. Хочете бачити Київ велосипедним? Розкажіть про “30 днів на велосипеді” своїй аудиторії – родині, друзям, френдам, колегам, читачам і т.д.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button