Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23568 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Кінотеатр просто неба «КіноСад Життєлюб» відкриється в Гідропарку на початку липня і стане першим хабом на відкритому повітрі для людей похилого віку, повідомляє прес-служба КМДА.

Ініціатором проекту ще в 2015 році була благодійна організація «Життєлюб», яка займається різноплановою допомогою літнім людям. Для реалізації проекту організація упродовж двох років за допомогою друзів і волонтерів проводила збір коштів на запуск будівництва об’єкта. Одним із найбільш значущих джерел фінансування стала сума, отримана від продажу першої книги Гаріка Корогодського «Як витратити мільйон, якого немає, та інші історії єврейського хлопчика».

Літній кінотеатр буде муніципальною власністю. Комерційна діяльність тут не здійснюватиметься.

«КіноСад Життєлюб» – це open-air hub для людей похилого віку – життєлюбів, та багатофункціональна платформа, яка об’єднає і танцювальний майданчик, і концертну, театральну та кіно зали просто неба. Це – територія для проведення різних майстер-класів і освітніх програм, зони сімейного відпочинку, платформа для знайомств і спілкування людей похилого віку, унікальний арт-об’єкт і нова пам’ятка на карті Києва. Наше завдання – залучити якомога більше людей до благочинності та меценацтва, і, я певен, це вдасться», – розповів Гарік Корогодський.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button