Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві, 25 квітня, відбудеться весняний день «Велосипедом на роботу», учасники якого запрошені на ранкову каву в Маріїнському парку (оглядовий майданчик) з 8:00 до 10:00.

Асоціація велосипедистів Києва запрошує їхати в цей день велосипедом на роботу чи навчання і організовує свято зі сніданком, розіграшем подарунків і фотографуванням, яке вже стало доброю традицією для Києва.

Читайте також: Оновлений Київський велотрек відкриють у травні

«У день «Велосипедом на роботу» кияни мають нагоду не стояти в заторах, а сісти на велосипед, поєднавши корисне з приємним. Їзда на велосипеді не лише збільшує рівень гормонів щастя і підвищує тонус, але й покращує якість життя в місті, бо зменшує затори, шкідливі викиди в повітря та витрати на лікування. А компанії, які беруть участь у дні «Велосипедом на роботу», зміцнюють свою корпоративну культуру і покращують імідж. Адже це означає, що компанія просуває цінності турботи про довкілля та здоров’я співробітників, бере активну участь у житті міста, допомагаючи йому стати зручнішим», – заявляють в Асоціації велосипедистів Києва.

До весняного дня «Велосипедом на роботу» долучилось Міністерство охорони здоров’я України. Зокрема, виконувачка обов’язків міністра Уляна Супрун візьме участь у акції та розкаже про користь велосипеда, як міського транспорту.


Місце: Маріїнський парк, оглядовий майданчик

Дата: 25 квітня

Час: 7:00 – старт колон з різних районів Києва, 8:00-8:40 – збір у парку

Вартість: Безкоштовно


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button