Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Провідні українські копірайтери, майстри, що пишуть комерційні та рекламні тексти, експерти SMM-текстів проведуть практичні майстер-класи зі створення сильних текстів. Програма розрахована на маркетологів, журналістів, підприємців і всіх, хто щодня займається письмом.

Це – дводенний інтенсвний курс із реальною практикою роботи над текстами. Заняття ведуть автори відомих бізнес бестселлерів з копірайтингу: Еліна Слободянюк («Настільна книга копірайтера», «Клад для копірайтера»), Денис Каплунов («Бізнес копірайтинг»), головний редактор «Коммерсатнт-Україна» та «РБК Україна» Валерій Калниш, засновниця курсу Bazilik  та SMM-фахівець Марина Батуринець, архітектор контенту в соціальній мережі Nimses Ольга Хілобок, письменник Любко Дереш та багато інших.

Протягом двох днів інтенсиву ви відвідаєте 12 занять та виконаєте два домашніх завдання. Весь курс – це постійна робота над вашими текстами. За два дні геніальним письменником ви не станете, проте тексти стануть цікавішими, яскравішими та сильнішими. Читайте більше на facebook сторінці курсу. Докладний розклад та інформація про лекторів розміщені на сайті курсу.


Місце: БЦ Leonardo

Адреса: Київ, вул. Богдана Хмельницкого, 19 – 21

Дата: 20 – 21 травня

Час: 10:00-20:00

Вартість: 3000 гривен за весь курс за умови вступу до 30 квітня. Після 30 квітня – 3500 гривень.


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23606 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button