Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У центрі міста наразі встановлено 50 підземних контейнерів для сміття. До кінця року їх буде 300, а наступного року – до тисячі, повідомляє прес-служба мера Києва.

Контейнери обладнані сонячними інформаційними панелями та спеціальними датчиками, які передають інформацію диспетчеру, коли бак вже заповнений і сміття з нього необхідно вивезти. Крім того, на них встановлена система пожежогасіння на випадок, якщо потрапить недопалок чи інший предмет, який може спричинити вогонь.

Один новий підземний контейнер має об’єм п’ять кубічних метрів і замінює п’ять відкритих аналогів. Усі вони зроблені в Україні.
Додатково у Києві встановлено 200 урн для сміття, й до кінця року їх буде 300. Ті, що встановлені у парках, матимуть дерев’яне оздоблення, заявив Віталій Кличко.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button