Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23531 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

21 квітня розпочався наймасштабніший і найтриваліший квест про справжнє українське кіно – «Таємниця загубленої кінострічки».

Участь у ньому – безкоштовна. Головний приз – поїздка до європейської країни, де знімали серіал «Гра престолів». Квест проходить в рамках фестивалю «Де кіно. Епізод 2» і триватиме півроку і буде складатися з онлайн та офлайн завдань, серед яких пішохідні квести Києвом, шифри, коди та багато іншого. Фінал відбудеться 23 вересня на фестивалі в Києві.

Брати участь у квесті можуть усі охочі, яким виповнилось 18 років. Кожен учасник зможе відчути себе головним героєм історії та пройти, разом з ним, усі етапи гри. Сюжет розпочинається із повернення героя до Києва. Він приїздить до порожньої квартири свого дідуся, де на нього чекають суцільні загадки і таємниці. Головна із  яких – секрет кінострічки.

Над розробкою квесту працювала команда «Mystery Play», відома за адаптацією таких ігор: «Втеча з Шоушенка», «Секретні матеріали», «Moulin Rouge» та інші. Щоб розпочати пригоду, реєструйтесь за посиланням.

Фестиваль «Де кіно. Епізод 2» –  спільна ініціатива 1+1 медіа та FILM.UA Group. Головна мета – створити відкритий майданчик для розвитку сучасного кіно, котрий буде доступний кожному. З 18 квітня розпочався прийом конкурсних робіт і триває до 17 липня, більше деталей на сайті.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button