Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

13-14 травня на «Арт-заводі Платформа» відбудеться фестиваль Ulichnaya Eda. Відтепер він поєднує в собі різноманітні івенти і розваги — маркет українських дизайнерів, музичну програму, безліч активностей і великий фуд-корт.

Цього разу фестиваль стане повноцінним гастро-туром по Європі під назвою Gastrovision. Понад 100 точок фуд-корту пригощатимуть стравами країн-учасниць Євробачення. Приємним нововведенням стане можливість розрахунку карткою на кожній торговій точці. Local Food Market дасть можливість іноземним гостям в якості сувенірів вибрати продукцію кращих українських крафтового виробників і фермерів.

Крім цього, студія «Исток» перетворює фестиваль на великий музичний івент. У молодих прогресивних груп з’являється можливість представити свою творчість тисячам гостей.

Вперше в рамках фестивалю відбудеться G48 Market — новий формат маркету українських дизайнерів, де вони представлять одяг, взуття, сумки, аксесуари, прикраси, білизна, товари для дітей, текстиль, декор, кераміку, посуд.

З активних способів відпочинку для дітей і дорослих буде крокет, твістер, вуличний боулінг, школа навчання їзди на роликах, сігвеях і скейт-бордах. З менш рухливих, але не менш цікавих розваг будуть майстер-класи з орігамі, малювання, зона для любителів гри «Мафія», чіллаут-зона з кальянами і кінотеатр з улюбленими фільмами.

Зазвичай фестиваль Ulichnaya Eda відвідує 2-3 тисячі гостей з дітьми. Для малюків будуть обладнані велика ігрова зона від «Будинку Іграшок», пеленальна кімната з усією необхідною дитячої косметикою та підгузниками, зона для годування немовлят і приготування сумішей з потрібною технікою і посудом, дитячий сад, де можна залишити дитину з професійними нянями, пальчиковий театр, табір індіанців, Bubble football, пісочниця, зона аква-гриму, зона майстер-класів з розвитку моторики, виготовлення аплікацій і ліплення.

Перший раз в Україні відбудеться Брокант — популярний у всьому світі ярмарок продажу і обміну іграшками, продавці на якому самі діти.

В один з днів фестивалю, 14-го травня, українці відзначають День матері, для цього «Укрпошта» підготує вітальні листівки та забезпечить можливість відправити їх мамі прямо з фестивалю в будь-яку точку планети в найкоротші терміни.


Місце: «Арт-завод Платформа»

Адреса: вул. Біломорська, 1а

Дата: 13-14 травня

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button