Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Новий особистий кабінет від КМДА дозволяє підключити інформування через електронну пошту та SMS-повідомлення.

Інформація може стосуватись перекриття доріг, змін у розкладі громадського транспорту, відключення комунальних послуг, тощо.

Для того, аби підключити сервіс інформування, потрібно пройти реєстрацію у Особистому кабінеті киянина.  При реєстрації вам необхідно вказати наступні дані:

  • Ваше прізвище, ім’я та по батькові;
  • Адресу електронної пошти;
  • Контактний телефон;
  • Дату народження;
  • Стать.

А також підтвердити свою електронну адресу та номер телефону, отримавши відповідні коди.

Читайте також: Бюджет участі: як київська громада вперше розподіляла бюджетні кошти

Щоб оформити підписку на сповіщення про перекриття доріг, зміни руху міського транспорту та метро, відключення комунальних послуг в лівій колонці меню вашого особистого кабінету треба вибрати пункт «Мої підписки», а потім просто поставити галочки у тих категоріях розсилки, на які ви хотіли б підписатися.

Окрім інформування, через кабінет також можна переглядати створені та підписані петиції до Київради, подавати звернення до сервісу 1551, записуватись у дитячий садок, тощо.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button