Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фахівці з Facebook та Google поділяться практичним досвідом використання технологій віртуальної реальності на найбільшій в Україні конференції. Захід відбудеться в Київському планетарії 10 та 11 червня.

Протягом двох днів містяни зможуть відвідати TechGallery — експо-зону, де будуть представлені гаджети, VR/AR-продукти від українських розробників.

За допомогою технологій віртуальної реальності відвідувачі виставки зможуть «приміряти» на себе татуювання або підібрати одяг, постріляти з лука, стати на лижі або відчути себе гонщиком «Формули-1».

Топ-менеджери компаній та фахівці в галузі віртуальної реальності поділяться власним досвідом застосування технологій VR/AR і поділяться:

– Як розробити свій продукт для VR/AR?
– Як просувати розробку на ринку?
– Де знайти контент для продукту?
– Як співпрацювати з іншими індустріями (медіа, освітою, туризмом і фешн-індустрією).


Місце: Планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська 57/3

Дата: 10-11 червня

Час: 10:00-21:00

Вартість: 140-2600 грн


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button