Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві на території ВДНГ (павільйон «Сад Бажань») 24 червня 2017 року відбудеться Фестиваль сонячного майбутнього ReAction.

Головною темою фестивалю стане відновлювана енергетика в Україні. Обговорюватимуть, наскільки перспективною вона може бути.

Гості ReAction зможуть послухати музику, покататися на велосипедах, ознайомитися з зеленими технологями та арт-інсталяціями й скуштувати вуличну їжу.

Упродовж дня всі охочі зможуть випробувати різні сонячні девайси, підзарядитися від альтернативних джерел і навіть посмакувати кавою, приготованою на сонячній енергії.  Вперше широкому загалу представлять «Революційний сценарій» забезпечення енергопотреб українців за рахунок відновлювальних джерел до 2050 року, який розробив Інститут економіки та прогнозування НАН України за підтримки Фонду ім. Гайнріха Бьолля.

Свято сонячної енергії відвідає представник міжнародної організації Greenpeace Ян Хаверкамп, архітектори Олександр Кучерявий та Дмитро Аранчій. Фахівці з різних галузей цікаво розкажуть про світовий досвід та українські реалії розвитку відновлюваної енергетики, допоможуть розібратися з проблемними питаннями, розглянувши їх на власному досвіді.

Для дітей та дорослих створять ігрову зону, де на них чекатимуть тематичні тести і квести, повітряні змії, пінг-понг та етнічні барабани від GoDoPaTa Teamcircle, а завершиться фестиваль виступами молодих українських музикантів.


Місце: ВДНГ, павільйон «Сад Бажань»

Адреса: проспект Академіка Глушкова, 1

Дата: 24 червня

Час: Початок о 10:00

Вартість: Вхід вільний


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button