Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 300 днів. За цей час ми опублікували 23656 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Тепер китайці навчились копіювати не лише одяг відомих марок чи смартфони, а й цілі будинки. Виходить, щоправда, не дуже добре.

На сайті Archdaily опубліковано новину, в якій демонструється схожість робіт китайських архітекторів з найвідомішими будівлями по всьому світу.

Більшості відомо про схильність китайців у різних сферах копіювати продукцію відомих марок. Тепер вони копіюють й видатні будівлі. Наприклад, роботи відомої іраксько-британської архітекторки Захи Хадід.  Деякі з цих «запозичених» ідей, навіть, можуть видаватися милими. «Хмарочос» порівнює всесвітньо відомі оригінали з китайськими копіями.

Центр Помпіду, Париж

«Огірок», Лондон

Церква Нотр-Дам-Дю-О, Роншан

Центр Гейдара Алієва, Баку

Оперний театр, Сідней

Собор Воскресіння Христового, Еврі

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button