Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 312 днів. За цей час ми опублікували 26411 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Власники гуцулської пивоварні «Ципа» відкрили в Києві нове пивне місце – Taranka.

Фото: facebook.com/TarankaBar

Тут можна спробувати фірмове пиво і в’ялену рибу.  Уся риба у закладі поділена на три категорії: свіжо в’ялена, середньо в’ялена і суха. Додатково її розділяють за місцем вилову: дніпровська, азовська, чорноморська, кубанська і далекосхідна риба.

Меню тарані до пива міняється щодня, тому його треба уточнювати у персоналу. Головні страви у закладі – риба і морепродукти. Крім цього тут подають ковбаски, сир, гострі курячі крильця і м’ясо на шампурі. На ланч можна з’їсти юшку і рибні котлетки з пюре.

Taranka знаходиться на вулиці Велика Васильківська, 63. Ціни на фірмове пиво стартують від 35 грн. До пива тут можна замовити креветки – 59 грн чи варені раки – 80 грн. Головна страва тараня в пряній олії з хлібом коштує 80 грн, рибні котлети – 59 грн, а бургер з кефаллю – 99 грн.

фото: facebook.com/TarankaBar

Раніше «Хмарочос» писав, як влаштований рибний промисел під Києвом.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button