Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24972 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Власники гуцулської пивоварні «Ципа» відкрили в Києві нове пивне місце – Taranka.

Фото: facebook.com/TarankaBar

Тут можна спробувати фірмове пиво і в’ялену рибу.  Уся риба у закладі поділена на три категорії: свіжо в’ялена, середньо в’ялена і суха. Додатково її розділяють за місцем вилову: дніпровська, азовська, чорноморська, кубанська і далекосхідна риба.

Меню тарані до пива міняється щодня, тому його треба уточнювати у персоналу. Головні страви у закладі – риба і морепродукти. Крім цього тут подають ковбаски, сир, гострі курячі крильця і м’ясо на шампурі. На ланч можна з’їсти юшку і рибні котлетки з пюре.

Taranka знаходиться на вулиці Велика Васильківська, 63. Ціни на фірмове пиво стартують від 35 грн. До пива тут можна замовити креветки – 59 грн чи варені раки – 80 грн. Головна страва тараня в пряній олії з хлібом коштує 80 грн, рибні котлети – 59 грн, а бургер з кефаллю – 99 грн.

фото: facebook.com/TarankaBar

Раніше «Хмарочос» писав, як влаштований рибний промисел під Києвом.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button