Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Вже вдруге київські спортсмени Григорій Сундук та Кретов Ігор пробігають ультра марафон, щоб підтримати дітей із синдромом Дауна.

Минулого року бігуни подолали 500 км за десять днів, що фактично дорівнює 12 марафонським дистанціям. Після участі у Київському Євро Марафоні спортсменам вдалося зібрати 30 000 грн на лікування хлопчика із синдромом Дауна. На цей раз, допомоги потребує  Карина Шупер.

«Я щиро вірю, що бігуни, яких знають у світі, можуть своїм прикладом залучати кошти для допомоги тим, хто її потребує. Кожен, хто досяг популярності завдяки своїй праці та наполегливості, зобов’язаний бігати задля благодійності» – зазначив  Ігор Кретов.

На сторінці у  Facebook Григорій та Ігор викладають онлайн-стріми забігу. У відео вони розповідають про населені пункти, які пробігли, дають поради щодо тренувань і правильного харчування. 

Спортсмени почали забіг 30 травня і наразі знаходяться в Одеській області. Бігуни планують завершити пробіг в Одесі восьмого червня на Трасі Здоров’я, а дев’ятого червня відбудеться зустріч з Кариною і її родиною. Проект #бежимвОдесcу500км представлений на Українській Біржі Благодійності.

«Ловлю себе на думці, що ти не контролюєш ноги, вони наче живуть окремим життям. Йти, а не бігти, високо піднімати ногу, або згинати в коліні настільки боляче, що іноді ноги просто відмовляються працювати. Але треба рухатись вперед, боротися з пекучим сонцем і сильним вітром. Але наші складності то ніщо, в порівнянні з проблемами Карини. Перекажіть скільки зможете, ми особисто несемо відповідальність за ці гроші» – зазначив Ігор Кретов.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button