Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23602 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

6 червня з’явилось розпорядження про оголошення конкурсу та умови його проведення.

Фото: infokava

Контролю за обранням нового директора Департаменту транспортної інфраструктури мер Києва поклав на себе. Майбутній голова Дептрансу відповідатиме за ефективне функціонування дорожньо-транспортного комплексу міста, інших комунікаційних мереж. В його обов’язки входитиме пошук інвесторів, забезпечення киян комфортним громадським транспортом.

Відповідати головний транспортник столиці буде перед Київрадою і безпосередньо перед міським головою. Зарплатня майбутнього директора становитиме 7 100 грн, без урахування премій.

Кандидат повинен мати ступінь магістра, мати досвід роботи в органах місцевого самоврядування, знати Конституцію України, володіти державною мовою, бути обізнаним в галузі інформатики, розумітися на функціонуванні дорожньо-транспортного господарства, вміти приймати ефективні рішення і володіти багатьма іншими навичками.

Прийом заявок триватиме з 8 по 23 червня, а нового директора Дептрансу Київ має отримати вже до 19 липня.

Раніше «Хмарочос» писав, що директор Департаменту транспорту КМДА Майзель звільнився.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button