Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23632 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Починаючи з 9 червня 2017 року на період літнього сезону в’їзд транспорту на Труханів острів буде частково обмежено, про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Фото: velokrat.com

Обмеження кількості транспортних засобів спрямоване на забезпечення комфортного відпочинку киян. На в’їзді до острова КМДА встановила дорожній знак 3.1 «Рух заборонено»,  контролювати виконання рішення будуть робітники Патрульної поліції.

Заборона на проїзд транспорту на територію острова буде діяти з 08:00 до 22:00, окрім випадків передбачених правилами, а саме: для транспортних засобів, що рухаються за встановленими маршрутами та для транспортних засобів, що обслуговують громадян чи належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні, а також для транспортних засобів, що обслуговують підприємства, які розташовані у позначеній зоні.

Для відвідувачів рекреаційної зони організують два види транспорту на територію Труханового острова: автобус, який курсуватиме від Московського мосту до Пішохідного та електричний міні-потяг. Раніше Асоціація велосипедистів Києва просила створити автоматизовану пропускну систему на Труханів острів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button