Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Керівні партнери інноваційного парку UNIT.City оголосили конкурс в рамках премії UNIT.City Art Prize, який розпочинається 14 червня. Учасникам пропонують перетворити димову трубу, що залишилася від колишнього Мотозаводу, на арт-об’єкт.

Труба має висоту 60 метрів і діаметр 8,2 метри. Споруда на сьогодні є найвищим об’єктом UNIT.City. Головний приз – 50 000 гривень та покриття витрат на реалізацію свого задуму. Претендентами на здобуття премії можуть стати художники, науковці, інженери, архітектори, дизайнери чи мистецько-наукові групи.

До 15 липня учасники мають представити технічне рішення та власне бачення арт-трансформації димової труби на території UNIT.City. Зміна її образу підкреслить ревіталізацію колишньої промзони. Майбутній арт-об’єкт має поєднати у собі креатив та інноваційні рішення. Переможця оголосять 28 липня. Сам проект планують реалізувати у вересні 2017 році.

До журі конкурсу входять: нідерландський архітектор-урбаніст, засновник студії City as a LAB та автор ідеї перетворення Ейндговена з промислового в інноваційне місто Кейс Донкерс, куратор мистецьких проектів з Азербайджана Надім Самман, художниця, перформер, авторка арт-інсталяцій та медіа-проектів Дар’я Кольцова, керівні партнери UNIT.City Максим Яковер, Максим Бахматов, Дмитро Єрьомін.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button