Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Міністр шляхів сполучення Індії заявив, що його відомство замовило 25 високошвидкісних японських потягів, повідомляє railwaygazette.

Фото: railwaygazette

Нові потяги курсуватимуть на спеціальних коліях, будівництво яких планують почати у 2018 році. Нові шляхи з’єднають Мумбаї з містом Ахмедабад. 21 кілометр залізниці пролягатиме під землею і ще сім кілометрів – під водою. Всього на шляху розмістять 11 станцій. Кожна секція поїзду матиме 698 стандартних місць та 55 бізнес-класу. Також в нових поїздах облаштують місця для людей з інвалідністю.

Дістатися до місця призначення з одного міста до іншого пасажири зможуть за дві години сім хвилин, при цьому максимальна швидкість електропоїзда сягатиме 350 км/год.

Транспортне сполучення запускатимуть 35 разів на день й тричі за 60 хв в годину пік. У перший рік, за підрахунками Міністерства шляхів сполучення Індії, планують перевозити 36 000 людей на день. Реалізувати проект Індії допоможе японське агентство міжнародної співпраці. Раніше «Хмарочос» повідомляв, що «Укрзалізниця» запускає швидкісний потяг без проміжних зупинок Київ- Кривий Ріг.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button