Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

C 21 червня в кінотеатрі «Київ» розпочнеться «Тиждень італійського кіно».

Фото: arthousetraffic

Перед довгоочікуваною прем’єрою блокбастеру «Трансформери: Останній лицар», в Київ завітає фестиваль італійського кіно. «Тиждень італійського кіно» триватиме п’ять днів з 21 по 25 червня. Глядачі зможуть переглянути чотири стрічки різного жанру.

Картиною-відкриттям кінофесту стане трагікомедія Паоло Вірдзі «Як навіжені».

Фото: arthousetraffic

Фільм розповість історію Донателли і Беатрис, які проживають в психіатричному закладі в Тоскані. У них дуже різні життєві історії, але шанс на втечу зводить їх разом в пригоді, яка назавжди змінить життя і допоможе усвідомити красу недосконалості. Стрічка отримала п’ять премій David di Donatello за кращий фільм, режисуру, сценарій, продюсера і жіночу роль 2017.

На наступний день глядачам презентують драму Енріко Пау «Аккабадора». Стрічка розкаже про долю милосердної вбивці Анетте. Юна дівчина допомагає померти літнім людям, але Друга світова війна змінює італійське суспільство, допомагаючи Анетте вирватися зі свого похмурого життя і пізнати любов.

Третім кінофільмом буде документальна стрічка володар Золотого ведмідя Берлінського кінофестивалю 2016 «Море у вогні». Фільм про життя італійського острова Лампедуза, який став фінальною точкою перетину для біженців з країн Північної Африки на шляху до Європи.

Останнім фільмом, який продемонструють на фестивалі  стане комедія «Чи бувала на місяці». 

Італійська комедія 2015 року покаже півтори години з життя тридцятирічної незаміжньої жінки. Вона задоволена своїм життям: у неї цікава і різноманітна робота, що дозволяє подорожувати й розкішно жити в Мілані та Парижі. Вона переконана, що має все необхідне для щастя, але зустрівши Ренцо, чарівного апулійського фермера, розуміє, хоча у неї і є наречений, але любові не вистачає.

Стрічки також покажуть в Одесі, Львові та Харкові. За підтримки Італійського Інституту Культури та Посольства Італії в Украні «Тиждень італійського кіно» проходить всьоме.

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button