Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фотограф Sasha Ptaag зняв фоторепортаж про те, як гасили пожежу в будівлі колишнього «Центрального гастроному» на Хрещатику. Пожежа сталася 21 червня, полум’я ліквідували ввечері того ж дня.

«Понад усе мені подобається стріт-зйомка. Я люблю робити непостановочні кадри, ловити момент у просторі і часі, зрежисований Всесвітом. Учора, прогулюючись містом, я йшов у напрямку від вулиці Льва Толстого й помітив, що на Хрещатику дуже багато диму. Виявилося, це була пожежа.

Звичайно, я міг зняти набагато кращі кадри, якби поліція не проганяла мене за лінію оточення. Я хвилювався, аби все було добре з людьми, але поліція відповідала, що у будівлі нікого немає. Служби працювали злагоджено, та було помітно, що пожежні шланги не підлатані – повсюди з них били дрібні фонтанчики. Мені хотілося підійти ближче, але порушувати особистий простір людей, які щойно були у полум’ї, поливали там все з гідранта, а тепер присіли перевести дух, зовсім не хотілося».

Фото: Sasha Ptaag

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button