Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Водіїв, які мають відповідну ліцензію для здійснення пасажирських перевезень, попереджають, що незабаром їхні транспортні засоби мають отримати спеціальні жовті номери, розповів заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк, передає Знай.ua.

Фото: Maksim Denisenko

Таксисти, водії маршруток й інших транспортних засобів, які легально перевозять пасажирів, отримають багато переваг від нововведення, каже чиновник. В Києві перевізники зможуть висаджувати і підбирати пасажирів в місцях, де зараз їм зупинятися заборонено. Також їм дозволять рухатися в смузі, передбаченій для громадського транспорту.

Нововведення планують активувати у вересні цього року. Нові номерні знаки будуть доступні всім, хто має відповідну ліцензію та чиї транспортні засоби пройшли необхідну перевірку і відповідають всім вимогам безпеки. Заступник міністра підкреслив, що отримати нові номери зможуть як підприємства-перевізники так і водії приватних авто, які мають відповідну ліцензію.

Раніше екологи вимагали звільнити смуги для громадського транспорту від автомобілів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button