Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В рамках фестивалю відбудуться воркшопи по всьому місту в 12 локаціях. Учасники досліджуватимуть український міський спосіб життя і спробують розробити нові дієві рольові моделі.

У заході візьмуть участь урбаністи, архітектори, музиканти, садівники, соціологи, фотографи із семи країн світу. Всі вони й будуть проводити воркшопи.

У кожного воркшопу буде своє завдання: «Залізничні-Музичні», музичний воркшоп на залізничній станції Бистриця; «МетеоЖиття» – погодний воркшоп; «Натура-Кемп», арт-табір на Німецькому озері; «Сад галицької комуни / Український архіпелаг», воркшоп зі створення колективного саду в Опришівцях; «Франківськ злітає», соціологічне дослідження в аеропорті Франківська; «РЕ:ВІЗІЯ», фото-квест покинутими міськими об’єктами. На фестивалі відбудеться відновлення франківських двориків, дослідять ринки, історичні пам’ятки та промислові зони.

Реєстрація відкрита до дев’ятого липня для всіх, хто цікавиться змінами у місті. Кількість місць у воркшоп-групах обмежена. Щоб потрапити на фестиваль, учаснику необхідно придбати абонемент, який передбачає вільне відвідування фестивальних локацій та закріпить за учасником місця на обраному ним воркшопі. У серпні також відбудеться масштабний арт-фестиваль Brave! Factory.


Місце: Івано-Франківськ

Дата: 12-20 серпня

Вартість: Абонемент 500 грн


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button