Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 57 днів. За цей час ми опублікували 24485 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Проект нової адміністративної будівлі у Harim Group довірили архітектурній компанії The Beck Group, повідомляє designboom.

Фото: designboom

В будинку на перших трьох поверхах розмістять ресторани, а на 14 поверхах вище над ними розташуються офіси аграрної компанії Harim group. Замовник проекту захотів, щоб архітектори The Beck Group спроектували екологічно безпечний хмарочос.

Розріз на будинку за задумом архітекторів повинен створити зону низького тиску на північній стороні будівлі. Ці зони передбачать природну вентиляцію офісного приміщення та зв’яжуть нульовий поверх з садом на терасі даху. Розріз вкритий панелями з нержавіючої сталі, які підсвічуються вночі білими світлодіодами.

Фото: designboom

На нульовому поверсі в хмарочосі обладнають публічний простір з фонтанами та сидячими місцями. На даху розмістять конференц-залу з видом на сад.

Раніше компанія Google планувала побудувати у Лондоні хмарочос з парком на даху.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button