Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Друга міжнародна конференція «Модерністки. Насилля в архітектурі і міському просторі» відбудеться в Державній науковій архітектурно-будівельній бібліотеці імені В.Г. Заболотного.

Для участі в одній з панелей конференції необхідно надіслати тези дослідження (обсягом не більше 500 слів) та коротке резюме на пошту [email protected]відвідувачам варто заповнити форму. Організатори заходу ГО Urban Forms Center запросять експертів та експерток у сферах історії архітектури, мистецтвознавства, антропології, соціології, архітектури, щоб вони ідентифікували феномен насилля в архітектурі й висвітлили роль жінок в процесах пов’язаних з ним.

Заявки на участь потрібно подати до 15 серпня. На форумі відбудеться три панелі: архітекторки і влада; категорії феміністської теорії у застосуванні до міста; архітектурне середовище і насилля. Відбудуться тренінги «Розвиток сестринства в спільноті практикуючих архітекторок» й тренінг «Інклюзивне і гендерно-чутливе проектування» для архітекторок та активісток. Конференція «Модерністки. Насилля в архітектурі і міському просторі» відбудеться трьома мовами: українською, російською, англійською.


Місце: Київ

Адреса: просп. Перемоги, 50

Дата: 15-16 вересня

Вартість: безкоштовно


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button