Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23462 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З 27 липня 2017 року автобусний перевізник запускає нічні маршрути з Києва, Львова, Рівного та Житомира, які відправляться до Польщі й Чехії, повідомляє itc.ua.

Фото: Busbud

Маршрути до ЄС в денний час курсуватимуть з десятого серпня. У вартість квитка входить перевезення трьох одиниць багажу. Автобуси оснащені розетками, у них можна придбати закуски з напоями й скористатися безкоштовним Wi-Fi.

Компанія надасть пасажирам можливість скасувати або змінити бронювання подорожі за 15 хвилин до відправлення. Клієнтам Flixbus доступні подорожі у понад 1200 міст в 24 країнах Європи. Ціна на квиток починається зі 145 гривень.

Німецька компанія FlixBus була заснована в Мюнхені в 2013 році, а з 2015 року працює на міжнародному ринку. До європейських міст з української столиці транспорт від’їжджає від Центрального автовокзалу, що на проспекті Науки, 1.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button