Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Літо – час для розваг не лише на вулиці, а й на екрані. «Хмарочос» зібрав прем’єри серіалів серпня, у яких місто є важливою складовою. Воно поєднує усіх героїв і стає окремою дійовою особою. Нью-Йорк, Лос-Анджелес, Лондон справедливо можна назвати героями не однієї кінокартини.

The Guest Book (прем’єра 3 серпня)


Події серіалу розгортаються у невеличкому гірському місті Mount Trace, а саме в котеджі, який постійно здають в оренду. Місцеві співробітники та гості садиби весь час потрапляють у пригоди. В основу сюжету закладені вигадані історії, які сценарист та продюсер Грег Гарсіа залишав під час своїх відпусток у гостьових книгах, аби налякати майбутніх орендарів. Гостьова книга з записами відвідувачів розповість неочікувані подробиці з життя у віддаленому гірському поселенні.

The Defenders (прем’єра 18 серпня)


Раніше в Нью-Йорку було три супергерої й одна супергероїня. Жили вони відносно спокійно: регулярно встрявали в халепи, рятували світ і боролися зі злом. Тепер зла і небезпек стало ще більше, а четвірка міських захисників – Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage and Iron Fist об’єдналася в одну команду у новому серіалі від Netflix. У них є дуже важлива місія – врятувати Нью-Йорк знову. Тож незабаром можна буде споглядати апокаліпсис й фантастичні порятунки міста у новому серіалі «Захисники».

Broad City (прем’єра 23 серпня)


Ілана та Еббі, дві молоді єврейські американки, які шукають щастя у Нью-Йорку. Ілана уникає роботи й проводить весь час у місті, з друзями й марихуаною або на вечірках. Еббі наполегливо будує кар’єру ілюстраторки й одночасно працює у спортзалі. Життя двох подруг сповнене пригод, безтурботності й безрозсудства. Адже у великому місті легко знайти розваги, проблеми й безліч цікавих історій.

 Disjointed (прем’єра 25 серпня)


Ви колись чули про сімейний бізнес, чи професійну династію? Забудьте. В Disjointed легенда зі збуту коноплі Рут Вайтфейер Фельдман залучає свого сина-випускника й компанію друзів підлітків для продажу марихуани в Лос-Анджелесі. Ось що означає справжня сімейна справа. Новий серіал розповість про будні наркодилерів посеред бетонних джунглів.

Narcos (прем’єра 1 вересня)


Літо не має закінчуватися просто так. Тому в перший день осені на вас чекає прем’єра третього сезону серіалу «Нарко». Історія про наркокартелі Колумбії розповість про вуличне життя латиноамериканських міст, де сімейні трагедії, наркотики та бандитизм були тлом буденного життя містян у 1990-х. У третьому сезоні покажуть, як управління боротьби з наркотиками протистояло роботі наркокартелю Калі.

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button