Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Для забезпечення комфортного функціонування пішохідного простору на Контрактовій, у 2018 році хочуть ввести односторонній рух у більшості кварталів від вулиць Нижній та Верхній вал до Поштової площі.

Натисніть для збільшення

З метою збільшення пропускної спроможності мережі, зниження аварійності та підвищення комфорту пішохідних зв’язків, пропонується більш прогресивна схема організації та каналізації руху. Вона передбачає введення режиму одностороннього руху на більшості ділянок мережі, та ліквідацію перехресть.

При цьому створюється близько 420 додаткових паркувальних місць. В свою чергу, пішоходи матимуть змогу вільно пересуватись вулицею Сагайдачного та Контрактовою площею без перетину проїжджої частини. А коли ходитимуть подільськими кварталами, то будуть переходити вулицю комфортними наземними переходами по вулицях з невисокою інтенсивністю руху.

Цей проект організації руху був розроблений транспортним спеціалістом Віктором Петруком ще у 2013 році. Детально про рішення, що застосовуються у цій схемі, читайте у нашій статті.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button