Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В кінотеатрі «Україна» продемонструють рок концерти, які зіграли легендарні виконавці.

Фільм-концерт Девіда Гілмора «Наживо в Помпеї» з’явиться на екрані 13 вересня. Глядачі зможуть побачити аудіовізуальну виставу з лазерами, піротехнікою, гігантськими круглими екранами, що були спеціально створенні для концертної сцени.

Через два тижні після італійського концерту Гілмора, 28 вересня, в кінотеатрі «Україна» продемонструють Black Sabbath – The End Of The End, 81-й концерт фінального туру, який завершив кар’єру хеві-метал групи. У фільмі покажуть кадри зі студії, в якій Black Sabbath ексклюзивно виконали хіти, що не увійшли до туру, а також дадуть змогу глядачам зазирнути за завісу виступів музикантів. 

Вартість квитків на концерт в кіно становить від 70 до 100 гривень.


Місце: Київ

Адреса: вул. Городецького, 5

Дата: 13 вересня, 28 вересня

Час: 21:00 – 23:00

Вартість: 70-100 грн


    Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
    | Хто ми такі?

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button