Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24976 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
В меню закладу повно різноманітних солодощів та коктейлів, в тому числі, на основі конопляного молока.
З 15 травня на вулиці Хорива, 25/12 почала працювати нова веганська кав’ярня Sereda vegan point. Заклад відчиняє свої двері о 10:00 і функціонує до 20:00. Крім кондитерських виробів, смузі, лимонаду та кави з кокосовим, мигдалевим та конопляним молоком, у Sereda vegan point готують страви без цукру.
Сливовий пиріг з заварним кремом на мигдальному молоці коштує 40 гривень, а найулюбленіші страви відвідувачів – конопляне смузі, пироги з мигдалевим заварним кремом та шоколадні вафлі. Кондитерська дружньо ставиться до власників двоколісного транспорту, який можна залишити на спеціально обладнаній стоянці.
Раніше, у Києві відкрилася нова кав’ярня Espresso Bar «Без Дверей».
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті