Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 318 днів. За цей час ми опублікували 26449 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В меню закладу повно різноманітних солодощів та коктейлів, в тому числі, на основі конопляного молока.

Фото: facebook.com/seredaveganpoint/photos

З 15 травня на вулиці Хорива, 25/12 почала працювати нова веганська кав’ярня Sereda vegan point. Заклад відчиняє свої двері о 10:00 і функціонує до 20:00. Крім кондитерських виробів, смузі, лимонаду та кави з кокосовим, мигдалевим та конопляним молоком, у Sereda vegan point готують страви без цукру.

Сливовий пиріг з заварним кремом на мигдальному молоці коштує 40 гривень, а найулюбленіші страви відвідувачів – конопляне смузі, пироги з мигдалевим заварним кремом та шоколадні вафлі. Кондитерська дружньо ставиться до власників двоколісного транспорту, який можна залишити на спеціально обладнаній стоянці.

Раніше, у Києві відкрилася нова кав’ярня Espresso Bar «Без Дверей».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button