Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

«Брендмобіль» вважається не рекламним щитом, а транспортним засобом, тому його неможливо демонтувати.

Фото: facebook.com/photo

Останнім часом в столиці кияни помічають рекламні стенди на колесах, які часто встановлені з порушенням правил та не можуть бути демонтовані КП «Київреклама», оскільки є частиною автомобіля.

«Хмарочос» вже повідомляв про один з таких, розміщений на Контрактовій площі мережевою кав’ярнею. Реклама була розташована на причепі, але у документі «Класифікатор типових рекламних засобів» як рекламний носій не значилася.

Фото: Facebook

У групі КП «Київреклама» в Facebook пояснили, що щит на колесах вважається транспортним засобом, тому не може бути демонтований. На разі Комунальне підприємство нарахувало 60 таких «автівок-щитів». У відомстві повідомили, що кожен день власники можуть переганяти їх на інші місця, щоб не дратувати місцевих жителів. 

КП фіксує звернення громадян і сподівається на співпрацю з поліцією, щоб розміщення таких транспортних засобів не перешкоджало дорожньому руху, руху велосипедистів й пішоходів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button