Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Навчальна програма Advanced Studies in Integrated Urban Development (ASIUD) розрахована на сім місяців і складається з чотирьох навчальних блоків.

Програма Advanced Studies in Integrated Urban Development триватиме з дев’ятого жовтня 2017 по 20 квітня 2018. Кожен з чотирьох навчальних блоків розрахований на два тижні та включатиме лекції та практичні семінари за участі досвідчених іноземних та українських експертів у галузі міського розвитку. У школі СANactions учнів ознайомлять з прикладними методами інтегрованого та мультимасштабного аналізу, створення сценаріїв розвитку, а також розробки ефективних проектно-планувальних пропозицій в умовах комплексного міського середовища.

Окрім цього, учасники програми отримають практичний досвід прототипування пілотних проектів, із залученням зацікавлених сторін. Навчання проходитимуть англійською та українською мовами. Заявку необхідно відправити онлайн. Кінцевий термін подачі документів – 11 вересня цього року.

До навчального плану у СANactions залучили іноземних експертів та менторів, організують поїздки на обраний об’єкт дослідження та філд-тріп за кордон, створюючи умови для ефективного обміну професійним досвідом.  Куратором Advanced Studies in Integrated Urban Development обрано Урса Томанна, швейцарського містопланувальника та співзасновника CANactions School for Urban Studies.


Місце: Київ

Адреса: вул. Лаврська, 16

Дата: 9 жовтня 2017 – 20 квітня 2018

Вартість: 11 800 грн


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button