Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23602 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Капітальний ремонт бульвару Дружби народів та асфальтування Повітрофлотського проспекту внесло зміни у рух громадського транспорту, повідомило КП «Київпастранс».

Фото: Большой Киев

У відомстві зазначили, що зміни зазнають маршрути тролейбусів №3, №8, №9, №17, №19, №40, №40к, №43, №50, №91Н та автобусів №51 та №119. Нагадаємо, на бульварі Дружби народів комунальники проводять капітальний ремонт на ділянці від вулиці Старонаводницької до Либідської площі, а на Повітрофлотському проспекті, на ділянці від вулиці Фучика до Севастопольської площі продовжують асфальтування проїжджої частини.

Зміни заплановані з  22:00 десятого серпня до 08:00 11 серпня та з 22:00 11 серпня до 08:00 12 серпня. На цей період рух тролейбусних маршрутів №17, №40К буде закрито, тролейбуси маршруту №3 «Залізничний масив – Палац спорту» працюватимуть до 23:30, тролейбуси маршруту №8 курсуватимуть від станції метро «Площа Л. Толстого – бульвар Тараса Шевченка – проспект Перемоги – проспект Повітрофлотський – залізничний вокзал «Південний», тролейбуси маршруту №9 рухатимуться за маршрутом аеропорт «Київ» – проспект Повітрофлотський – вулиця Смілянська – вулиця Донецька – Севастопольська площа – проспект Повітрофлотський – аеропорт «Київ», у тролейбусів №19 буде наступний маршрут – вулиця Ольжича – проспект Повітрофлотський – Південний вокзал, рух тролейбусів №40 зміниться від зупинки «Станція метро «Палац Спорту» до зупинки «Вул. Солом’янська» за власним маршрутом, далі – вулиця В. Липківського – вулиця Толстого – вулиця Жилянська – вулиця Ш. Руставелі – станція метро «Палац Спорту», продовжується час роботи автобусів маршруту №119 «вулиця Ю. Смолича – Севастопольська площа – проспект Повітрофлотський – Контрактова площа».

Десятого серпня з 21:00 до 07:00 11 серпня закривається рух тролейбусів маршрутів №43, №50 на ділянці від Дарницької площі до Либідської площі та вносяться зміни: тролейбуси маршруту №43 курсуватимуть так за маршрутом Кібернетичний центр – проспект Глушкова – проспект Голосіївський – станція метро «Либідська», тролейбуси маршруту №50 працюватимуть за маршрутом №50К, а також продовжується час роботи автобусів маршруту №51 – станція метро «Червоний Хутір» – Дарницька площа – бульвар Дружби Народів – станція метро «Либідська».

Рух нічного тролейбусного маршруту №91Н в ніч проти 11 серпня організовано за маршрутом від вулиці Милославської до Дарницької площі за чинним маршрутом, далі проспект Миру,  в зворотному напрямку – до вулиці Милославської за діючим маршрутом. Всі зміни руху громадського транспорту можна прослідкувати на сайті КП «Київпастранс».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button