Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

15-17 вересня у Києві пройде найбільший фестиваль ландшафтного дизайну, рослин та квітів ArtGreen Fest 2017. На триденному заході кияни зможуть ознайомитись з асортиментом рослин українських та іноземних виробників та послуг майстрів зі створення ландшафтних композицій.

Організатори стверджують, що даний захід несе в собі не тільки естетичну, але і практичну складову: у фестивалі візьмуть участь фахівці у сфері рослинництва, які проведуть майстер-класи для усіх бажаючих. Водночас, у відвідувачів буде можливість придбати якісні товари за ціною виробників або із значними знижками, взяти участь у безпрограшній лотереї та вибрати найкращу ландшафтну композицію.

Протягом трьох днів, з 15 по 17 вересня, на території паркувального майданчику ТРЦ Art Mall проведуть найбільший в цьому році «зелений» фестиваль на свіжому повітрі Art Green Fest 2017. Відвідувачі зможуть придбати обрані рослини для дому, саду або міста та надихнутись презентаціями й майстер-класами спікерів.

Організатори сподіваються, що після вдалої покупки хтось прикрасить квартиру або балкон у ній, інші – оновлять альтанку, офіс чи садовий будиночок, а хтось можливо зробить перші кроки і започаткує власний «зелений» бізнес.

Цьогорічна програма  фестивалю включатиме великий ярмарок рослин, квітів та товарів для озеленення, в якому братимуть участь більш, ніж 50 компаній з усієї України та з-за кордону. Представники компаній-учасниць запевнили, що мають акційні пропозиції зі знижками до 60% та 5000 різноманітних подарунків у безпрограшній лотереї.

Відвідувачі фестивалю зможуть обрати переможця серед 10 представлених ландшафтних інсталяцій – фіналістів конкурсу «Сад як мистецтво».

Всі дні на території ярмарку будуть працювати фуд-корт та концертний майданчик.


Місце: Парковка ТРЦ Art Mall

Адреса: вул. Заболотного,37

Дата: 15-17 вересня

Час: з 9:00 до 19:00

Вартість: Вхід вільний


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23495 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button