Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Ввечері 23 серпня завод «Київметробуд» в районі бульвару Вацлава Гавела перетвориться на фестивальний арт-майданчик.

фото: Sasha Ptaag

Тут відбудеться Brave! Factory  – фестиваль сучасної музики й культури, який прийме понад п’ятдесят музикантів. На ділянці площею 50 000 квадратних метрів облаштували п’ять сцен, зони відпочинку з фудкортами й барами й піщаний пляж з водоймою.

фото: Sasha Ptaag

Один з основних організаторів, арт-центр Closer, вперше проводить захід не на території колишньої Стрічкоткацької фабрики, що на Нижньоюрківьскій.

«Нам цікаво шукати й освоювати нові території. Чотири роки тому відкрився «Лесной причал», згодом – Closer. Півроку тому ми зрозуміли, що готові шукати нове місце, яке стане домівкою для нашої великої ідеї – фестивалю Brave. Працівники «Метробуду» з зацікавленням спостерігають за усіма процесами, що тут відуваються, й допомагають нам. 

фото: Sasha Ptaag

Темами для низки арт-об’єктів, які встановлять на локації, є урбанізм й ресайклінг (вторинне перероблення). Роботи виготовлені з вторсировини – матеріалів, знайдених, на самому заводі. Понад це, багато конструкцій ми виготовляємо з того, що знайшли на цій території. Назви сцен теж говорять про це місце: Депо, Ангар, Антрацит, Труба, Контейнер. На кожній сцені буде представлений окремий музичний стиль: техно, хаус, хіп-хоп, експериментальна електроніка й безліч живих виступів. Ми чекаємо на перший фестиваль, щоб споглядати результат дружби між містом і музикою», – коментує Аліса Маллен, менеджер зі зв’язків з громадськістю арт-центру Closer й Brave! Factory Festival. 

фото: Sasha Ptaag

Для висадження газону команда використала 15 кг насіння трави. 

фото: Sasha Ptaag

Загалом застелили 150 кв м зелених рулонів.

фото: Sasha Ptaag

Завезено 150 тонн землі й 30 тонн піску.

фото: Sasha Ptaag

Закачано 30 кубів води для басейну.

фото: Sasha Ptaag

Закуплено кілометр пластикових труб для імітації тунелю й 1 000 горшків з квітами.

фото: Sasha Ptaag


Місце: завод «Київметробуд»

Адреса: вул. Авторемонтна 45-128

Дата: 23-24 серпня

Час: з 20:00 23 серпня до 23:55 24 серпня

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button