Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Національна авіакомпанія Латвії з 27 березня 2018 року здійснюватиме польоти за маршрутом Київ-Лісабон, повідомляє Центр Транспортних Стратегій.

Фото: AirBaltic

Таким чином, балтійський перевізник відкриє авіасполучення з Португалією на три тижні раніше за Wizz Air. Переліт до Португалії з AirBaltic буде виконуватися з пересадкою (1 година 15 хвилин) в аеропорту Рига.

З Києва пасажири зможуть вилетіти о 09:40, пересадка в Ризі триватиме з 11:35 до 12:50, час прибуття в Лісабон – 15:25. Зворотній рейс стартує з Лісабона о 16:10, прибуття до Києва – о 09:10. Стиковка в Ризі по дорозі з Лісабона триватиме з 22:35 до 7:20 наступного дня.

Рейси виконуватимуться двічі на тиждень – щовівторка і щоп’ятниці. Вартість перельоту з Києва до Лісабона – від 116,99 євро, назад – 114,99 євро.

Також авіакомпанія airBaltic в березні 2018 року запускає зручні стикування, які дозволять пасажирам з України дістатися з Києва до Гданська, Бордо і Малагу. Квитки на ці напрямки обійдуться у 89, 109 і 119 євро відповідно. Нагадаємо, з 19 квітня 2018 року WizzAir відкриє маршрути з Києва до столиць Португалії та Естонії.

Довідка: AirBaltic – національна авіакомпанія Латвії, яка пропонує дешеві польоти в більш ніж 50 напрямків по Європі і за її межами з Риги, Таллінна та Вільнюса. Авіаквитки можна придбати на сайті airBaltic.com, в туристичних агентствах або зателефонувавши до кол-центру airBaltic.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button