Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Під петицією альтернативного проекту розв’язки на Шулявці Віктора Петрука поставили підписи 10 340 киян.

Фото: politeka.net

В.о. голови Київської міської державної адміністрації Геннадій Пліс доручив КМДА розглянути електронну петицію. Її розглянуть у комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування, й – із питань транспорту, зв’язку та реклами, повідомляє прес-служба Київради.

Нагадаємо, 27 лютого 2017 року в столиці обвалився Шулявський шляхопровід. Після чого було розроблено сім варіантів реконструкції, які протестували на транспортній моделі. Три з цих проектів були направлені на подальшу розробку.

Згодом, за висновками Містобудівної ради Києва найкращим проектом реконструкції транспортної розв’язки на перетині проспекту Перемоги з вулицею Гетьмана обрали міст вартістю 400 мільйонів гривень, розроблений інститутом «Київдормістпроект». Його погодили віддати на фінансування та реконструкцію Китаю.

Після чого на сайті Київської міської ради з’явилась петиція, аби ще раз розглянути альтернативний проект розв’язки авторства Віктора Петрука. Вона набрала понад 10 000 підписів, але чиновники зафіксували факти введення інформації без участі громадянина і зняли 410 голосів, що, однак не вплинуло на результат.

Станом на ранок 18 серпня, петиція зібрала 10 340 підписів і буде розглянута виконавчим органом Київради.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button