Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Проект LIMB.prologuе – це вечірки у форматі day-night-day, що включають pre-party, party и after-party.

Кожна вечірка відбуватиметься на новому місці. Ціна квитка – 400 гривень, що включає чотири напої. LIMB.prologuе розрахований на шанувальників електронної музики. Найближча вечірка триватиме 24 години, розпочнеться 19 серпня о 15:00 й закінчиться наступного дня.

На LIMB.prologue виступлять: Capacity House, Ptakh, Sergey Shu, Vaia Nam, Shtenge, Guy Richard, Mjunior і Pilarion. Візуальну складову LIMB.prologue розробила київська студія SKILZ animation studio, яка перемогла на Kyiv Lights Festival – міжнародному фестивалі світла і медіамистецтва. Команда LIMB обіцяє відеоряд, який послужить додатковим інструментом для знайомства з ідеологією і посилом проекту.

Для вечірки бармени приготують кілька авторських коктейлів. Меню розробила команда Outlaw’s Fish, на рахунку якої участь в проектах Ulichnaya Eda, The Manhole, The True Strudel і Genatsvale & Hinkali. Про місце LIMB.prologue поки відомо, що воно знаходиться за 30 хвилин від Києва й за десять кроків від пляжу. Учасникам вечірки буде організовано трансфер на місце.

Організатори створили віртуальний гаманець. Відвідувачам потрібно обміняти квиток на браслет, що допоможе придбати напої та їжу в рази швидше і зручніше.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button