Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Міська влада вирішила прибрати тимчасові споруди, які протягом тривалого часу займали територію навколо станції метро «Політехнічний інститут».

Народний депутат України VIII скликання та радник київського міського голови Дмитро Білоцерковець повідомив, що власників МАФів попереджали сім разів (саме стільки видано заяв) про те, що демонтаж буде здійснено. За його словами, останній раз їх попередили менше ніж місяць тому. Він відмічає, що власникам тимчасових споруд ніхто не заважав самим добровільно прибрати свою продукцію.

Фото: ДТП

«Дані мафи і копійки, ні разу за своє існування не сплатили в міський бюджет. Так, демонтаж був жорстким, але по іншому і не вийшло б. Добровільно ніхто не хочеться втрачати гроші з оренди. Нагадаю, що дані мафи закрили вхід до навчального закладу. На місці кіосків буде організований сквер. Сміття до кінця дня комунальники вивезуть», – написав нардеп Дмитро Білоцековець у Facebook.

Ображені підприємці «подякували» меру, написавши привітання на плакатах поруч зі знесеними МАФами. У свою чергу, Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Андрій Фіщук написав, що демонтаж шести незаконно розміщених тимчасових споруд а також торгівельного ряду, в який були змонтовані декілька ТС, звільнив територію загальною площею близько 200 квадратних метрів, на якій з часом створять сквер.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button